Monday, May 9, 2011

Calling Ealyie.. 1..2..3....

Adoih.... lamanya tak update blog..... antara sebabnya office aku sekarang ni memblock all the facebook, blog, kiranya segala2 yang kena log in.... kiranya kena 100% focus on job la ni... tp ada staff nakal bawak BB sendiri :P

Entry ni saje je nak perangat si Ely yang hari tu kemain nikmatnya dia makan macaron.... aku rasa macaron dia biasa je... mcm mkn kuih bahulu je kekdahnya.... sedap lagi cekelat ferrero rocher....



laki den beli 8 ketoi ni je... katanya macam kuih bakar je rasanya... sabo je ler....


tapikan... tapikan.... lepas makan macaron Laduree... masyaAllah...merubah persepsi aku... memang sedap banget... tapi regenya jangan ditanya kata laki aku... telan je la.... ada gak la laki aku belikan macaron lain kat sana tapi tak sedap juga.... manis melampau.... dalam blog boleh la aku update gini..... kalau dalam FB memang ada la yang akan mengata mengeji konon eksen.... padahal orang open minded macam aku ni selalu je tulus ikhlas....

Kadang-kadang manusia ni sungguh pelik... bila kita tau... depa akan mengata balik... dia ni semua tau.... bila tak tau depa kata la... tu pun tak tau... kesiannya.... kesiankan kat aku ni.... apa orang cakap aku senyap je lagi bagus... kalau tau pura-pura tak tau lagi bagus.... nak buat macamana dah memang tau.. pelik ek manusia ni.... dah sah-sah la aku ni bukan orang daerah yang aku kerja ni... kang aku cakap aku orang KL... depa kata eksen.... padahal bukan best pun KL tu.... banyak lumpur je pun... lain la kalau aku cakap... I lahir kat London... hehehe.... tapi sebenarnya ramai orang yang aku kenal yang lagi tinggi kehidupan dia... lagi la humble.... yang selalunya eksen ni orang yang baru nak jadi swan (dulu orang susah... pas tu kejutan budaya sebab dapat laki kaya......)

Sebenarnya aku cuti hari ni nak manjakan diri la konon... sat lagi nak pi buat facial... wehuuuu.....tapi kalau dah namanya duduk di rumah.... memang ada je benda nak buat.... selamat hari ibu semua.......

5 comments:

Fid said...

ingat ka ko dah 'tanam' sampai naik buah dah blog ko nih ahhahaaaa

aku tak tau pa pa ya kakakaka

Ealyie said...

oiiii.. keji ah ngko!! Laduree mmg well known kesedapan n kemahalannya, naseb laki beli.. aku agak kalo ko beli mesti da pitamss tgk harga!! aku jeles! aku jeles!! arghhh.. :p

Crazee Choc's said...

Fid... Tgh tunggu buah tak berbuah2.

Ely.. Haha gelak jahat... Aku pesan len kali tok sah beli dah... Kalau aku... Mmg tak beli la!

knv said...

sedap bebenorrr ke macs laduree tu? hahahahha akak gak tak penah meghase. lagik jakun gilerrr hahahah.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)