Monday, June 21, 2010

Kenapa saya suka baca Casa Arina

Mak datuk.... dah lama benar tak update blog. Huih.... hari pertama masuk ofis bos dah mintak itu ini.... banyak la pulak kerja., tu pasal la tak dak mood nak update blog. Dah la masa 2 kali diperuntukkan untuk mengepam susu...

Tapi disebabkan daku teringin benar hadiah coklat tak seberapa itu.... maka kena jugalah berusaha masuk peraduan. Andai kata tak menang eden kirim ke mung je la ye belikan coklat sesedap kat sana ye kak non....

Ok... kenapa saya suka baca casa Arina..

Ianya bermula apabila saya mengadu saya telah gemuk di dalam satu forum keibuan... mungkin kak non lupa tapi saya masih ingat.....kak non menyuruh saya membaca blognya ... katanya mungkin ada iktibar yang boleh diperolehi.... ye.. memang ada isu berat badan.. biasa la perempuan... lepas-lepas tu ada satu entry yang masih saya ingat sampai sekarang iaitu hari persaraan ibunya... Oh... saya sungguh terharu la bila baca entry tu.....semenjak dari hari tu seolah-olah menjadi rutin saya membaca blog kak non...




5 comments:

Ealyie said...

yo beb!!
lama menyepikan blog.. ehehehe..
bagus jugak KNV buat contest, ramai yg blog2 da bersawang ter'hapdate'!! termasuk ko! :p

knv said...

betoi.. memang harus buat giveaway banyak2 so that timbul semula semua blogger2 tegarrrrr ini hahahha!

thanks mona.

we owe it all to susuibu, kan?

you were amongst my earliest reader. and thank you for still reading me after all these yeart.

luv u! :D

Marisa said...

Ely,
di ofis bz.. di rumah.. lg bz

kak non,
kadang2 baca pun tak dan tinggal jejak..... kejar masa la konon

Mama Adib said...

woit elly ko ngan MIO kaki ampu ke

ke mana ada post Casa Arina mesti ada posting ko, idok pung si mio keh keh keh

tuah umah

kita serupak,ku pun skrg banyak membaca je nak tinggal jejak M

m-i-o said...

errr. tuan rumah, sy tumpang lalu sambil menyampuk ya.

eh mama adib, smpi jugak ko ke sini ya? ahahaha! aku ngan ealyie bukan kaki ampu, kitorang ni bersemangat kesukanan orangnya. ahahah!