Saturday, May 1, 2010

6th Anniversary...

Today is our 6th anniversary.... we are blessed with 3 children... Hmm... masih macam tak percaya dah anak 3.... satu pencapaian yang sungguh tak terduga walaupun umur dah meningkat....

Celebration? Ish... ni yang tak best ni sebab masih dalam pantang....tapi dah hari ke 39..... dah boleh sangat nak keluar.. tapi macam payah je nak keluar bawak baby kecik malam2.... dah tu kalau keluar makan kena pilih-piluh jugak sebab masih berpantang.... dah tu tak leh minum ais lagi.... tak best la pulak kalau minum air panas... boring.. boring....

Tengok la camana nanti....

Agak-agak kalau makan kek selamat tak.... maklum la.... tinggal 5 hari je lagi... Khamis depan dah hari ke 44....



4 comments:

zarin said...

happy anniversary marissa...moga sentiasa berbahagia di samping keluarga

Sayang.Ibu said...

happy anniversary for both of u!!! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat... marisa, aku dulu sama cam ko, sambut anniversary ke 3 dlm pantang, maknanya x celebrate ler.. aku mmg diHARAMkan kuor umah time pantang, jadi just wished ajo lah kekdahnya thn tu.. but for sure.. kalo ko x celebrate mana2 pun.. both of u were blessed with ur new baby... sweet kannn.. kire macam hadiah anniversary lah that baby.. ahaksss

Marisa said...

zarin.... TQ

intan... kami order pizza je... delivery terus ke rumah....

Ella said...

happy anniversary marissa.

Semoga jodoh u berpanjangan bersama suami dan anak2 yg disayang.