Saturday, April 24, 2010

1 month

Sedar tak sedar.. hari ni my beloved #3 dah 1 month..... Dah sebulan juga aku kembali menjadi kilang susu....dengan nekad dan tekad.... aku akan meneruskan tradisi untuk full breastfeed Hasya....

Masa anak sulung dulu pelbagai dugaan dan cabaran untuk berjaya menyusu....kantoi juga... tak sampai 2 tahun... hanya setahun 10 bulan.... sebab susu merundum sebab pregnantkan #2. Masa yang 2nd Alhamdulillah masalah kurang dihadapi berbekalkan pengalaman anak sulung... tambahan pula Hannah tak kuat menyusu sangat....

Untuk anak #3 ni.... agak kuat menyusu berbanding Hannah.... ala-ala Hakimi versi perempuan.

Ni first time upload gambar kat blog.... kalau kat facebook tu awal2 hubby dah tolong uploadkan....




Welcome to the world.. 24 March.. 10.35am




Rambut masih belum kena cukur




Rambut sudah kena cukur @ day 9



Posing sket




Bersama Abang Kimi & Kakak Hannah



3 beradik


6 comments:

zarin said...

comel comelnya anak anak you...lebat ye rambut hasya sblm cukur tu :-)

knv said...

ya allah comeynyeerrrrrr!

Ms Lola said...

anak dia semua comel! (mcm maknya laaa)

Marisa said...

zarin,
mmg janis semua rambut gitu...

knv,
kecik2 semua pun comey

lola,
hehe... ye ke?

Ella said...

hasya lahir 1 mth after daniel..

comel hasya. nampak putih melepak..

wah good mum lah u, fully bf anak2 semua.
I takkuat mcm u lah..

Marisa said...

Ella...

may be keje u kot on off KL - JB yang buat payah nak BF