Wednesday, November 5, 2008

???

Tengah sibuk melayan auditor2 yang nak tanya itu ini....
Tak tau nak tulis apa...

Cuba teka how much? Suka2 je la eh....
Sbnnya beli makanan kat bawah ni last Monday. Tak dak mood nak masak. Beli sekali dgn teh ais. Lupa lak nak ambik gambar teh ais.....

Kami panggil dia Nasi Lemak Bedong. Bedong tu nama tempat ye.... ianya terletak di antara Sg. Petani dan Gurun



Updated : harga dia rm8.20 termasuk teh ais sebungkus.....

12 comments:

rizza said...

RM25 ...heheh

::Umi Sufira:: said...

Wow..nampak macam sedap je!!!

MAMA ADIB said...

aku teka 10 inggit

mimielola said...

Err...7 hengget???

mrs noba said...

hah, saya pernah sampai bedong! tapi skali jer..tak hingat dah canne nak pegi situ :)

Yan said...

harganya bergantung kepada lauk yg diambik.. aci dak? kah kah kah..

mak teka RM15?

mimielola said...

Mona,
Aku ingat nak pi Bedong. Tp tgk le keroje aku kat opis ni lagu mana

Mrs. H said...

ihiks kak maris.. baru je nak teka rm8.20 taw.. tup2 betul lak.. muahahaha

mimielola said...

Tak aci lah, ko tak letak gmbr teh ais tu. Kalau tak, dah betul la jawapan aku 7 hengget tu. Teh ais 1.20 kan??? :D

MAMA ADIB said...

cik mimie dan tuan rumah

jawapan aku 10inggit pun betul jgk laa
sebab 1.8 tu kira sedekah laaa kat anak dia aci tak?? he he

mamalisa said...

salam Mona,
First of all, syiok nyer tgk gambar korang gi wedding Ude..aku gak x kesempatan sebb masa aku nak pegi tu MIL aku sampai lambat kat hospital,kalu aku pegi pun sure majlis dah bungkus! sib baik dpt tgk gambar-gambar kat blog ko :-)

murahnya rege makanan kat sana yer?RM8+ je..huhuhu, heaven!

Marisa said...

mrs h,
bijak...bijak..

lola,
hehehe... kire betoi la cik lola.... sbb tak dak gambaq ayaq.

mama adib,
ok la... bersedekah tu bagus kan?

mamalisa,
sini murah ikut tempat.. ada yg mahal cam KL pun ada. kat restoran umah aku karipap seketul 60sen.... konpius den