Wednesday, August 19, 2009

Confessions of a Chocoholic TAG

Sebenarnya baru perasan kena tag oleh Umi Sufira.... Maklum la... last week sangat bz dengan training.... lama tak buka blog sendiri dan juga blog kawan2....

1. Kek Coklat kegemaran anda?
My family strawberry chocolate cake.... memang sodap.... normally my father yang buatkan . hehehehe....

2. Kek Coklat jenis apa yang anda minat?
Moist Chocolate Cake & Yogurt Chocolate Cake

3. Biskut Coklat kegemaran anda?
Nutty oatmeal.... sedap.... buat sendiri....

4. Coklat bagaimana yang anda suka?
Suka yang berkacang especially yang ada almond.....

5. Di manakah anda biasa membeli Kek Coklat kesukaan?
Antara dua je..... buat sendiri(selalunya ayah yang rajin buat....) and.... beli kat secret recipe (Choc Indulgence)

6. Apakah mengenai Coklat yang anda suka?
Sangat suka coklat.... tapi ketika mabuk & morning sicknes... tengok coklat rasa nak termuntah

7. Berapakah harga sebiji kek yang biasa anda beli?
Kek paling mahal penah beli kat secret recipe.... mahal lagi... tak pernah.....

8. Adakah anda hanya beli sebiji cupcake aje?
Cupcake tak berapa suka unless yang bercoklat.....

Sekian sahaja dari orang yang sedang 'mabuk'....

3 comments:

rizza said...

tq sebab buat tag ni..

::Umi Sufira:: said...

kalau tengah mabuk dengar nama coklat pun rasa mual..kan kan..kekeke..

Marisa said...

Rizza,
sama-sama

Umi,
betoi... pening betul