Monday, November 16, 2009

Aktiviti semalam

Semalam kami pi tadika Hakimi ambik report card.... Alhamdulillah.... dapat no. 1. hehehe.... ala.... exam budak2 kan.. tak de la stress mana........ tapi ok la.... at least dia dah kenal semua huruf....



Yang paling bulat tu la anak aku....




Report card Hakimi.....

lepas dari ambik report card tu... kami pegi saloon (macam grand je bunyinya) nak trim rambut Hannah. Hannah ni tak suka ikat rambut... so kena la jugak potong sket rambut dia bagi nampak kemas dah tidak mencucuk mata.



Hakimi dah nampak Hannah potong rambut... dia pun nak potong juga.
Ok la Hakimi... hadiah dapat No. 1.... Hakimi boleh gunting rambut di saloon... selalunya kat kedai mamak je.



Lepas gunting rambut budak berdua tu.... kami berpeleseran kat Tesco sahaja.... sambil lunch dan beli barang sikit2....

5 comments:

zarin said...

chomelnya hannah masa potong rambut...my dotter hasya tkleh potong kat saloon cam tu, kena pi saloon yang ada kereta n movie espc citer tom & jerry..baru boleh potong rambut..
btw, congrats to hakimi!

p/s
eh mcm nama adik beradik pulak, hakimi, hannah & hasya ...kikiki

Marisa said...

Zarin,

TQ... hannah mmg ok jek kat saloon.. langsung dia tak bergerak

nelcyndana said...

MS, kat gbr aku teka hakimi yg berdiri kat atas plg kanan kan, sbb ko kata dia yg plg sehat. ;-) Marisa, aku dah seminggu lbh layan TV9 tmsklah Idola Kecil, nenek kebaya sumer sbb tv aku rosak. Dia berenti kat channel TV9 je, tak bole tukar siaran lain.... layan je lah.... ops lupa, congrats tu hakimi yer....

Abrahyn said...

congratsss!!!!
wahhhh comelnyer rambut baruuuu...
thanks for dropping by ye & thanks for sharing info pasal sale kat ariani :D

Marisa said...

Nelcy,
Hmmm..... sama la....skrg layan nenek kebaya gak

Abrahyn,

baru tau td sale ariani tu kat SP jek