Wednesday, February 17, 2010

Annual Dinner

Kat ofis ni sana-sini orang dok cerita perihal Annual Dinner kamiyang akan berlangsung Jumaat ni. Tema dia Country Western & Denim.... wah.... ala-ala coyboy gitu....

Budak-budak ofis ni excited tau cari boot, topi cowboy, pistol, key, tali pinggang cowboy....

Yang aku yang pregnant ni ha tumpang excited je la.... sekadar pakai baju pregnant kain jeans je la kot.... kan best kalau ada boot.... boleh pakai malam tu. nak beli semata-mata nak pakai malam tu... idak la kot...

Ye la kan.. dah keje kilang ni... tak sesuai la kan nak buat tema annual dinner yang gemerlapan.... kami ni ala2 rock la juga.

Artis jemputan Awie & Ella.... walaupun tak berepa minat Awie.. enjoy je la malam tu... asalnya nak jemput Amy Search.. tp Amy ada hal rasanya time tu...

Siap ada kuda 2 ekor malam tu nanti....



5 comments:

~ As ~ said...

saya peminat tegar ELLA...ambik gambar yea?? ehehehe

Marisa said...

As,
insyAllah... kalau la mak buyung lg lg sebulan lg nak meletup ni larat nak join menggedix

nelcyndana said...

apa slhnya marisa, rembat jer kasut but yg heel dia rendah sikit & tumit tak tajam sgt. boleh gak pakai jln2 lps ni. saya pernah beli but kat k.pilah tapi sygnya ilang masa sibuk out stations. tertinggal kat hotel kot... isk...isk... enjoy ur dinner..

Nowwa Fitri said...

Oooooo..Marisa konon..hari ni baru ko nak jelmakan diri kau ek!!!!

Marisa said...

cik nowwa.... ye ler... blog aku ni merepek je ha....