Wednesday, October 15, 2008

Today is my birthday!

Mcm tak caya je umur aku dah 30. Huhuu... Teringat2 lagi aku mcm baru grad je...
Selalu la aku bila dpt kad kawin... aku akan kata... Dah nak kawin dah... (aku masih perasan aku ni 25-26 thn.... tu yg terasa budak2 tu kawin muda. wal hal mereka dah 25-26 thn!

Pagi td masa tgh siap2 nak pi keke aku dpt sms dr adik bongsu aku. Adik lelaki tau. Dia sms ni:

Selamat hari Lahir ke-30!
Tiada apa hadiah nak di beri buat masa ni. Cuma doa saja. Semoga sentiasa sukses..!

Rasa cam syahdu lak. ye.. aku tidak mengharapkan hadiah yg mahal2.... cukup sekadar doa dan ingatan yg tulus ikhlas....
Dia ni mmg adik dan anak yg baik. Mak aku selalu cakap... dia la yg paling senang dilahirkan.... paling senang di jaga.... dr baby sampai ke la ni. Hopefully sampai bila2.

Aku harap aku lebih matang.... lebih tabah dan tenang menghadapi segala masalah.. Aku nak jadi mak yg best dan isteri solehah... dan murahkanlah rezeki kami sekeluarga!

6 comments:

arina said...

happy besday deknon!! dah tuo dah ekau! celebrate tak?

kalau dekat boleh k.ana hantar kek (nasib baik jauh hahahahaha!)

best wishes!!

MAMA ADIB said...

Amin!!

happy b'day libra girl ;-)

Yan said...

happy birthday.. dah sebaya dah kita.. kah kah kah.. adoi la hai.. true, dapat SMS dari adik lelaki ni rasa lain sket.. sbb depa tak emo macam kita..

mimielola said...

Happy Birthday, Mona!!!!

mrs noba said...

happy birthday!
semoga panjang umur murah rezeki!

Marisa said...

kak ana,
nanti saya pindah KL saya tuntut kek dr kak ana.

mama adib,
thanx

yan,
sama la kite sebaya.. huhu........30-an. tu la... kite yg over!..

mimielola,
tq

mrs noba, thanx