Thursday, December 25, 2008

bohsan!

Ini adalah hari yg bohsan.... ye la... company aku keje.... nak komplen tak leh sbb cuti krismas dah diambik masa raya haji hari tu.... td aku makan nasi ngan kari ayam and sayur kobis.... makan free kat kantin.... la ni tender baru... berselera sket kami nak makan.... kalau tender dulu.... masak mcm nak bg kucing makan. Mulai thn depan depa tak guna sistem kupon dah....depa bg elaun mkn melalui gaji. rm60 sebulan... kira sehari rm3.. jadi la.... at least lepas2 ni nak mkn luaq ka dalam ka.. suka hati kami la.... dah lama dah kami burn gitu je duit mkn pasal tak lalu makan kat kantin...

Isnin depan maal hijrah pun aku keje...new year pun kena keje.....apa boleh buat..... company aku pelik sket.....

4 comments:

arina said...

bohsan takpe, jgn bohsia sudah! hahahahahah!

Fid said...

bisnes baguih ka kerja non stop ni?zaman org dok shut down...

madamoiselleczar said...

huhuhu...ya sungguh pelik lah! kenapa kerja time public holiday beb?

Marisa said...

kak ana,
ish.... apa kejadahnya bohsia

fid,
bukan baguih tak baguih.... tp cuti krismas dah diambil utk raya haji... pas tu kedah mmg tak cuti 1Jan. kami cuti maal hijrah

madam,
mmg kami selalu pelik