Wednesday, December 31, 2008

kena tagged!

Aku kena tagged dgn Fid.....
Syarat dan peraturan:
1. Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda.
2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal.
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.
Sungguh kutak tahu bagaimanakah harusku mulakan..sungguh...

1. Muka aku mmg muka sombong.... ini diakui oleh suamiku sendiri.
2. Hakikatnya aku tidak pernah sombong. (Tanya la org yg kenal aku)....
3. Aku mmg buta IT (setakat yg biasa2 tu boleh la....)
4. Selsema dan aku umpama aur dgn tebing
5. Saya kadang2 amatlah jujur
6. Saya suka buat nakal dalam diam.....cthnya: Tealady pilih kasih tak nak bancuhkan aku milo... mentang2 la stok tak byk. Dia tak dak ja dalam pantry aku pi bancuh kaw2 punya. Lemak berkrim lagi
7. Saya tak suka jeles akan kelebihan org lain.....tambah2 kalau org itu mampu beli itu ini.... malah saya turut gembira atas apa yg org itu ada
8. Saya seorang yg rendah diri ( Adakah ini memuji diri sendiri?)
9. Saya teringin nak dok oversea
10. Saya tidak pandai berkata-kata. Habis kenapa ada blog? Sbb senang nak comment kat blog org lain
11. Saya kadangkala seorang yg degil
12. Saya juga seperti cik yan suka mengorder makanan yg sama. Dr zaman belajar sampai la ni saya amat suka Paprik ayam + udang...
13. Saya tak suka mknn manis tp saya sangat suka coklat.....
14. Saya ada keturunan cina
15. Saya tak pernah lupa belikan hadiah utk mak dan ayah saya setiap kali hari jadi mereka semenjak saya sekolah rendah lagi..... kami share2 duit adik beradik... biar murah.... tp tanda ingatan
16. Saya bukanlah seorang yg suka menonton TV. Tapi suami dan anak saya sangat suka!

Tak tau la nak tagged sape. Cam ramai jek dah kena!

2 comments:

Yan said...

banyak jugak benda yg aku sama dengan kau cik Mona oooi.. kekeke.. yes, another fact abt me -- I'm NOT a good pretender..

Marisa said...

cik yan,
ye ke sama? hehehe...
semenjak2 dah bekerja DISINI.... saya telah sedikit sebanyak belajar menjadi pretender