Thursday, July 30, 2009

Tote Boutique Giveaway - Permata Hati

Pagi tadi buka blog CY nampak ada beg yang sangat cantik dan comel. Mula-mula ingatkan CY beli untuk letak baju baby dia.... owh... rupanya ada Give-away... wa.... ini sudah bagus. Dah banyak kali terlepas. Kali ni nak take part juga.... Lagipun yang anjurkan ni member lama kat SI (tapi tak sure tokey kedai tu ingat saya lagi ke tak... maklum la masing-masing guna nick name je..)

Beg cantik molek yang dimaksudkan ialah :



Cantik tak? Sungguh comel kan? Dah la pink warna kegemaran saya..... tambahan pula dengan corak bunga ros tu.... saya suka sangat. Nampak sungguh feminin.

Rules & Regulation:

Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
Menarik... nampak sungguh feminin...kalau tangkai dia warna dark pink tentu lebih sweet.....

lepas tu buat enrty dan war2kan tentang giveaway nih
Memang tengah buat pun ni....


beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
InsyaAllah


pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa
Sebenarnya tak faham sangat soalan.... tapi layanzz.....

Sapa nak join, silalah ke sini.. lepas tu komen serba sikit fasal beg yang sungguh comel tu


3 comments:

mommyashvin said...

She was from SI ? I don't know that. I also ada order one (red snoopy) from her. Si Ashva berebut2 pulak dgn I, last bagi kat dialah utk bawa pi art class. :)

Psst : Nanti rajin2 to my blog http://ashvincraftboutique.blogspot.com/
for my giveaway contest! ok

madamoiselleczar said...

ngeeee...ittew bag kan...sama dan sepasang dgn curtain bilik tido aku nyah! yahahaha.......harus beli kalu jual nih :p

Marisa said...

mommy,

rasanya la!
nanti i bukak blog u

madam,
heheh.... langsir i pun sama gitu.... tp malu mau ceta dlm blog. hehehe