Tuesday, October 6, 2009

Boy or girl

Bagi aku yang dah ada anak lelaki dan perempuan... yang ke 3... memang tak kisah la dapat boy or girl.... tapikan.... anak aku yang sulung beria-ia nak adik boy.... aduh.... bagi mana aku mahu dapatkan? katanya kalau boy boleh main dengan dia...Semalam aku MC tak sihat.... tapi still hantar anak-anak ke nursery.... balik-balik je si Hakimi tanya... "mama.... mana baby baru?" MasyaAllah.... anak aku ingat aku MC pi hospital beranak gamaknya. Aku cakap la.... perut mama belum besar... tunggu perut mama besar... nanti baru la mama pegi hospital bersalin....ada la baby baru...


Kalau tanya Hannah... nak adik tak? Kompem dia geleng punya. Kalau tanya nak adik girl ke boy? Dia akan jawab bo. Agaknya tu je kot dia boleh sebut. Nak sebut gril tak reti lagi kot...

Aduhai.... semalam boleh ye aku mimpi dapat baby girl.... kesian Hakimi nak adik boy... Ingat mama boleh pilih-pilih ke jantina.... yang penting baby sihat... Alhamdulillah....

3 comments:

Ealyie said...

beb,
mcm hang tak kisah la kan janji adoo.. eh janji sihat! Haku ni da 2nd trial masih 'punai'..hahaha.. Simpan dulu ahh tggu depa besar.. ;)

Marisa said...

ely,

tak pa... boleh cuba lagi.... cam aku tak kisah dah la.... tp anak aku pulak kisah. sabar je la

MN said...

alalalalaaa...nak adik boy ke? chomel!