Wednesday, April 23, 2008

Wan n Mak Tok dah balik....

Sebulan setengah Mak Tok ngan Wan Hakimi pegi Bintulu umah adik aku... Sabtu lepas diorang balik..... kami ni buat la surprise konon2 tak boleh pi ambik kat penang airport. pakat ngan adik biar diorang yg ambik.... tp sebenarnya kitorang yg pi ambik... Diorang dijangka sampai pukul 10 malam.... maka kami ni plan nak makan dulu. makan kat kedai makan dkt2 situ gak la..... Tak sempat kami ni makan.... Hakimi n Hannah dah tertido dalam keta.... agaknya kepenatan sblm tu pi Queensbay.... jalan2... beli2 brg2 sket.... maka kami pun berhentilah depan kedai makan... order nasi goreng kampung + telur mata..... dgn fresh orange. Kitorang makan dalam kereta je la... as kesian kat budak berdua tu.
Sampai je air port dah dekat pukul 10... tunggu sekejap je.... mak tok n wan sampai.... terkejut wan tgk cucu dia ada sekali..... wan terus je dukung hakimi.... hakimi pun agaknya rindu ngan wan.. terus je peluk wan dan lentok kat wan... pas tu lama2 bila kami dok tgk2 dia.... mak teh dia dok tgk2... maka dia pun malu dan nangis.. terus je nak babah....
tak pe la... baru lagi.... lg pun dia mengantuk lagi..
esoknya seharian dok follow wan je naik atas turun bawah. Bukan main lagi 2 org tu bersembang... wan pi surau pun dia ikut sekali.... rindu sangat la kononnya tu... hehehe....

1 comment:

rizza said...

marisa

gate umah aku dah bukak ..kejap je