Monday, January 25, 2010

Kegilaan terkini

Sungguh.... sekarang tengah kegilaan melampau dengan cerita Korea Boys Over Flower. Citer dia cute and sweet je.... yang paling best pelakon-pelakon dia cute2 and handsome-handsome belaka.

Siap download 25 episode dalam PC kat ofis and kat rumah..... memang gila. Tertunggu-tunggu time lunch nak tengok ceta tu. Rasa malas nak keluar dah time lunch semata-mata nak tengok ceta tu. Sanggup bungkus makanan kat kantin je .... so boleh makan sambil layan ceta Korea nih....

Citer dia tengah ada kat TV8 sekarang ni... tapi dah episod belakang-belakang.... kat rumah payah la sikit nak tengok... selalu bz je.... lagi pun.. kat TV banyak sangat potong....




cute kan pelakon Korea tu... Ji Hoo (dalam ceta tu la).... yang belah kiri tu bekas awek dia.... tapi yang tu bulan heroin dia.. heroin dia tak ler cun sangat. cute je la....

2 comments:

zarin said...

i pun suka tengok citer nih..tp kat 8tv laaaa...:)
tp heroine dia tk cun sgt kan!

Marisa said...

zarin,

hmm... sama la. suka ceta ni. kat 8TV tak dan tgk.... tu yg download tgk bila2 yg free...