Thursday, January 8, 2009

Ragam anakku


Hakimi pakai baju sukan tp tak nak sikat rambut


Nama tadika



Hepi di pagi hari....Hannah sungguh comot. baru bgn tido

Hari ni hari ke-5 Hakimi ke sekolah. Ok la.... pagi pun tak ngamuk dah.. cuma bangun ada payah sket..... Mandi pg td pun siap nyanyi2 hepi.... siap gosok gigi..... pakai baju sekolah pun ok jek... Setiap hari Khamis... ada PJ (pendidikan jasmani).. so kena pakai t-shirt sukan. Punya excited dia..... alih2 sampai jek depan sekolah.... tiba2 mood dia tah jadi camana tah.... terus jek dia bukak baju n suar... bo*el dalam keta... jenuh la pi tukar baju biasa pulak.... Anak aku ni ada masalah tak leh tgk ramai2 org dok hepi n excited.. tetiba je dia tak mo join the crowd. tak mau paksa2 dia... kami masukkan dia dalam bilik.... kami pun pi keje..... elok kami pi keje... teacher pujuk dia sat je pas tu terus tukar balik pakai t-shirt sukan sekolah. Saja je dia nak buat perangai dpn mama dia. Hopefully... minggu2 lepas ni ok la

4 comments:

Mrs Noba said...

ya rabbi..geram tau tgk cutie pie 2 org neh!

mimielola said...

Ya Allah, Hannah dukung Hakimi ke tuh???!!
Hari ni pun Sofea patut pakai baju sukan. Tp dia takmo!!! Bertuah!!

Mommy Hafiy said...

amboi dah besar anak bujang dia!kuatnyer anak dara u nih..hihi

nor

Marisa said...

mrs noba,
depa ni mcm2 perangai

mimielola,
tak la.. depa peluk2 mesra jek

mommy hafiy,
tu la... cam dah besar sgt la depa tu