Tuesday, January 6, 2009

What u give u get back

Ni entry aku yg sangat geram. Aku susah nak rasa marah kat org tau!
Tidak menarik utk dibaca.
Aku mmg sedih + geram. What u give ..... mmg aku berdoa.... you will get back!
Budak2 kat ofis aku buat la makan2... Yes! I'm join... saje la aku tanya minah ni.... bawak keta ke? Aku n lg 2 org nak tumpang. Boleh dia kata dia tumpang Z yg bawak Citra. Patut pun masa aku turun td Z tanya meh tumpang. Aku kata dia.. ada A + B nak tumpang U..... Rupanya dia bawak keta sendiri... saja tak nak bg org tumpang.... Oo... kalau mintak tolong aku kemain lagi.. Aku ni la susah payah orderkan pinggan corelle.. kutipkan duit pinggan. Aku buat ikhlas. Tak ambik untung pun. Tak pe..... suatu hari nanti... aku doakan dia dapat balasan ... biar org lain lak buat kat dia.... Amin.
At last aku bawak la keta sendiri. Aku pun bkn hingin sangat nak tumpang la.... tp saje la tanya sbb aku nak make sure keta Z kosong..

3 comments:

mommyashvin said...

cool down babe!

mommy2H said...

sabar2...ada hikmahnyer tuh..mana tau jd apa2 ker kalau naik kereta dia..hehe

Marisa said...

tu la.. i marah dalam hati jek... tak ceta kat sesapa pun.... dah ada blog. lepaskan kat blog je la..