Friday, May 16, 2008

Happy 3rd Birthday Hakimi!!
























Hari ni ulang tahun kelahiran hakimi yang ke3. Dah besar anak mama.... teringat2 mama masa baru lahirkan Kimi.... cepat betul masa berlalu....
Semalam lagi kitorang dah celebrate besday Hakimi.. mama siap ambik cuti tau. Mama selamba je bg tau bos nak ambik cuti sbb nak celebrate besday anak... hehehe..
Tak de la sambutan besar2an ...cuma mama buat kek dan bawak ke nursery..... ada la goody bag ngan goreng nugget sket.
tapikan.... agaknya sbb mak tok ngan wan ada sekali..... pas tu kawan2 pulak dok excited panggil dia.. dia terus jadi malu2 dan tak nak potong kek. Dia dok buat keras badan kat tangga tak mau gerak2. Puas mama, wan ngan cikgu2 dia pujuk..... cuba dukung pun dia tak nak... Apa saja la anak mama ni.... ni kan besday Hakimi..... budak2 lain semua pakat2 happy dgn besday Abg Mi. Kat nursery dia semua org panggil dia Abg Mi termasuk cikgu2 dan budak2 yg lebih besar dari dia... sbbnya dia bahasakan diri dia Abg Mi. Sekarang ni je kadang2 dia bahasakan diri dia Hakimi...
Last2 masa kawan2 dia tgh makan kek... dia dok luar... Wan kena pujuk dia pulak... Nasib ler mama buat kek 2 biji... so boleh la potong kek malam tu sekali lagi....
Hakimi, semoga jadi anak yg soleh, taat perintah Allah dan hormat org tua... besar harapan mama pada Hakimi. Sebagai anak sulung... hakimi kena jadi contoh pada adik-adik...
















2 comments:

Santi said...

waktu cepat berlalu yah! dalam hitungan detik usia kita terus berkurang. begitu juga dengan anak mereka terus tumbuh dan berkembang. selamat ulang tahun yah!

jika ingin melihat anakku, mampir ke blog aku yah. ada banyak tulisan bermanfaat yang anda peroleh. tks

santi
http://bilqissq.blogspot.com

Ms Lola said...

happy birthday kimi!!!

birthday anak aku (yg bulan januari) ni bila la nak celebrate ye??? adussss