Wednesday, May 7, 2008

workstation




aduhai... lawak betoi la.... masa ms lola bg tau yg anniversary kitorang sama.... aku pun ada la email dia kata ada update.. maksud aku update tu.. ialah meletakkan gambar kawin kitorang.... upanya ms lola faham aku ni pi update entry fasal workstation.....


dan dan la tu jugak... aku pi pinjam camera budak opis ni dan pi ambik workstation. tak dan nak ubah apa....

mmg ori la tu ek...

workstation kami kecik ja... tp ok la... tpt tersorok.. tepi sekali... syok.. sbb tpt stategik nak mkn2. ada 2 plastik atas meja tu... mknn......yg belah depan tu... waffle.. tp pas lunch singgah aneka..(shopping complex terbest kat Gurun ni la) peh tu beli mangga. kejenya sambik buat keje dok ngap je. mana tak gemuknya....

yg beg hitam tu lak.. pg td isi bekas letak susu simpan kat ofis.. dgn selambanya buat freezer ofis cam freezer sendiri. sebahagian besar dah simpan umh mak... tp sbb hari tu tak muat bkas.... letak kat ofis sket. sbbnya hari ni kek umah tu ada gangguan bekalan elektrik dr pukul 8pg sampai 6 atau 7 ptg... tak sure lak

4 comments:

Ms Lola said...

wakakakaakakka... aku silap paham ghopenye. tang gmbr kawen tu mmg aku perasan ko baru tmbh. comey nye die.....

Helena said...

eh... samala anniversary.... may 1....tapi ari tu celebrate 15 yrs.... hehe.... la... terasa lak tua nya *wink*

Mommy Hafiy said...

org sp ka??kami pon org sp jugak :)

Marisa said...

ye.... kami la ni bermastautin kat SP. dah setahun...... sblm ni dok Guaq setahun