Thursday, July 24, 2008

Hannah @ 11 months



Hmmm... hari ni anak mama ni dah 11 bulan. Next month genap setahun... cepat sungguh masa berlalu....

Apa yg memeranjatkan mama.... Sabtu lepas... masa tu kat umah nenek .... masa tgh solat Isyak masa tu... keluar bilik dengar riuh rendah kat depan... ooo.... rupanya anak mama dah boleh jalan.... Excited dia berjalan... tapi dalam 6-7 tapak lepas tu jatuh....
Dia pun sekarang dah faham sangat la apa kita cakap. Dua hari lepas masa mama tgh dok ngemas2 dapur.... Hannah main ngan abahnya kat depan.... Pas tu saja la abah dia kata.... mama, meh ambik Hannah ni.. terus dia melonjak peluk abah dia.. oooo.... nak main ngan abah ye.... hmm... bukan sennag nak dapat peluang tu.... sebabnya Abg Hakimi selalu jeles kalau abah layan adik dia lebih2.



6 comments:

mrs noba said...

eh hannah dah boleh jalan?
BRAVO DEAR!!!
anak first saya dulu pun start jalan masa 11 bulan...

mado_ct said...

salam...thanks singgah fp saya... cantik2 kan gown tu. Harga tk berapa mahal sgt. SY pun beli online je.. tgh tunggu bj tu sampai. Nanti kalo kualiti kain elok...sy ingat nk bisnes la..amacam??

rizza said...

hannah dah beso tu..mari kita main lari2 ..hehe

anamiraa said...

marisa,
comelnya budak2 tu. macam anak jepun je tengok!

kiut!!

Marisa said...

mrs noba,
tapi kalau dia nak cepat.. dia merangkak je...

mado_ct,
ok jek... kalau menarik boleh order!

rizza,
main kari2 ngan abg hassan mmg kalah ler..

kak ana,
hehe...dah byk kali kalau hubby dukung esp. yg abg dia la... mesti SA akan cakap cina.

Nina said...

tomelnyer dierr..geram lak tengok die, tak sabar gak tengok damiea( anak sayer) sampai tahap tu