Friday, July 25, 2008

Jalan2 KL

Last Friday hubby ada meeting kat KL. Maka... aku pun sibuk ler mintak cuti kat bos Jumaat. Ni kira kes mengambil kesempatan la ni. Sambil2 tu melawat mak mertua. Hakimi kalau sebut pi KL je... dia mmg tau la nak pegi zoo.... tak pun tgk fish (Aquaria).

Mula2 plan nak pegi Aquaria... tp sbb baru je pegi bulan 3 hari tu rasanya... so... kami ingat nak pegi Pets Wonder land ke apa tah kat OU. Pegi2 rupanya dah tutup... ceh! Mujur Hakimi hari tu mood dia baik. Aku bg tau... ala.... babah ni tersilap pulak... Tak pe.. lepas ni mesti jumpa. So.. kitorang pegi je la Kat Pet Shop yg ada kat Ikano tu. Tak la best mana pun.. tp pada budak umur 3 thn tu dah kira best.

Hakimi yang sangat hepi..
Elok sangat la kat sebelah Pet Shop tu ada macam Kidz Zone.... bertambah hepi la dia...

Lepas keluar dr Kidz zone tu... Hakimi main plak naik binatang gerak2 tu tah hape ke nama....

Hannah tido sepanjang2 kami di sana

Babah pun teringin nak naik juge :)


Lepas tu hakimi sibuk nak buat ni pulak
Pas tu lalu lak kat the Curve nampak lak restoran ni... hehehe.. cam lawak je nama dia kan?



Lepas dah berseronok ... Hakimi pun mengantuk dan tertido.... elok la... dah nak balik.. Hannah pun jaga. Kami tak dan lunch lagi. Masa tu dah pukul 4 ptg... Last2 drive thru Burger King je la....





































4 comments:

pinkytoe said...

marisa,
Penyet tu kalu tak silap aku nama ayam penyet kat indon tu. Aku g bandung few weeks ago asik melantak ayam penyetttttttt je. Boleh tahan gak. itu ko blum dengar meal nama nasi liwet. hahaha. aku makan sempena in memory of DSAI. kuang kuang kuang

Marisa said...

aku tgk nama penyet tu pun dah gelak guling2 dah... tak tau la kalau nampak nasi liwet. pening kepala aku.

Ms Lola said...

Pinkytoe,
Adoiiiii... ko boleh takkkkkkk??? Sib baik tak tumpah air kopi aku ni tau!!!

Marisa,
Mai KL tak habaq, nooooo

Marisa said...

mai sat je... last minutes. Sbbnya hubby meeting Jumaat. Ahad pagi dah balik....

InsyaAllah next time boleh gather2...