Friday, February 6, 2009

Bangun pagi

Hari Jumaat merupakan hari cuti kat Kedah ni. Kami lega la hari ni sbbnya tak payah kejutkan Hakimi bangun pagi n mandi.
Tapi sangkaan ami meleset.... dia tersedar bila my hubby bangun n masuk bilik air..... Hakimi ngamuk2 nak mandi juga. Puas aku pujuk kata "Hakimi tido la.... hari ni tak de school..." Tapi Hakimi tetap nak bangun dan mandi juga. (Ya... hari ni dia mengamuk sbb nak mandi pagi).... Sabar je la... dulu2 ngamuk tak nak mandi pagi....

Maka mandi la Hakimi pagi td. Bukan main segar dan cerianya dia.....

Apa saja la Hakimi.... budak2 ni mmg unpredictable

5 comments:

mimielola said...

COmel betullah Hakimi ni

Yan said...

nak mandi pun nangis? i mean, nak mandi la kan.. si Zeri sampai sudah nangis takut nak mandi.. suh Hakimi ajar sket!

madamoiselleczar said...

ngehehe..budak2 ni mmg ikut mood derang je....yg penting layannnnnnnn...hehehehe

Marisa said...

mimielola,
Hakimi buat aku rasa nak cubit dgn perangai yg sungguh unpredictable

cik yan,
sungguh... mengamuk2 sbb nak mandi pagi. Aku sungguh konfius...
zeri lain la... kecik lagi. tapi Hannah kalau dia terbgn awal.... tgk abg dia mandi... dia pun sibuk nak buka baju mandi jugak

madam,
tu la.... kalau time mood baik mmg best la.. kalau mood swing? aku yg pening nak handle

Mrs Noba said...

keh keh...pulak?