Tuesday, February 24, 2009

Hannah @ 18 months

Yeay! hari ni Hannah 18 months... still full BF.... Alhamdulillah... so far... memenuhi permintaan unless period.... selalu merudum sket la.... biasanya sehari akan dpt 14-16oz... utk 2x pam.

Apa yg saya buat.... hampir tiap2 pagi kalau kat ofis saya akan minum oat. Baru je pun mulakan dlm sebulan dua nih... sebab nak maintainkan supply susu......

Hannah pun sekarang ni makin lasak. Berguru dgn abang dia la nih.... Skrg nih Hannah lak yg selalu dok kacau Hakimi. Saja2 je dia pi kat abang dia pi tarik rambut abang dia la.... kalau abang dia minum susu... dia tariknya botol abang dia.. sabar je la hannah ni. Kalau kita marah dia.... dia 'hamboih'kan kita balik........

Rambut Hannah dah makin panjang sampai nak masuk mata... dia pulak tak nak ikat rambut.... ingat weekend ni nak bawak dia pi gunting rambut. Nak trim sket kat belah depan. Kalau nak pakai kan pampers.... dgn mama sikit punya payah... tapi kalau dengan babah dia senang je..... pilih kasih betul.

2 comments:

Yan said...

dah 18 months and yet you still manage to get 16oz!!!!

heavennya nyahhh..

la ni dah bley panggil masterji.. kekekeke..

Marisa said...

yan,
tak de maknanya cik yan weii... tu ler hari2 aku telan oat. ada sekali tu.. last week rasanya. lepas bancuh lupa nak minum... bila sejuk terus je cam termuntah balik... merah2 dah muka aku time tu. last2 terus buang.