Wednesday, February 25, 2009

Mary Kay

Ada sape2 penah dengar nama produk ni? Dia Skin care n kosmetik.... ok ke barangan dia?

7 comments:

mimielola said...

AKu rasa cam skin care - pernah nmpk salon dia

Ealyie said...

Mmg skin care ponn.. Rasanya lebih kurang mcm direct selling je kekdah jualannya.
Ada org guna ok, biasa la tu kan..
Ely penah tgk tapi lom penah try...ekekeke..

rizza said...

aku pernah dengar.. masa kat canada dulu... yup seperti direct selling tu le

aku tak tau le apa ke ok ke tak.. sebab aku tak beli hehhee

Marisa said...

bukan apa korang...
ada org ofis aku jual. nampak cam best je. aku tak beli la lg.... yg dok ada pun byk lg....

mast@work said...

kawan saya ada pakai.. boleh le kut tgk blog dia.. dia ada cerita.. link kat blog saya nama dia aweng

saya tak pakai mary kay..

Marisa said...

mast,
TQ!

solutions said...

hi marisa hi all,

saya farah frm KL. i operate a door to door facial service and makeover. For facial at ur own comfort i charge RM50, for makeover i charge RM60.

Ive been doing for 6mths already. So far my clients are bz working adults and bz mothers.

Anyway, i guna mary kay for facials n makeover. also use other brands like makeup shop. these hav high ingredients of minerals so they dont clog pores.

also, since im not just into the direct selling, i can gv u good price or great gifts.

Im a professional with a cert in facial care.

pls email me n i can educate u for better skin care solutions.

farah.nfsolutions@gmail.com