Monday, February 2, 2009

Continue boikot 2

Kami nak bantu majukan ekonomi org Islam....maka.. kami pi makan RFC instead of KFC...
Menu dia lebih kurang sama je mcm KFC.. Ada snack plate, dinner plate, burger yg mcm zinger tu.... nugget, wedges, ada set utk kanak2 dgn mainan.... cuma yg bezakan sos yg dpea guna keluaran HPA. Cola tu Cola Radix. Ribena depa gantikan dgn Roselle. Ok la menu2 depa. Cuma manusia punya la ramai. Kami sebenarnya dah 2 - 3 plan nak pi mkn RFC terbantut sbb ramai sgt org. Tp disebabkan tak dapat menahan keinginan... maka hubby pun beratur la hampir sejam setengah. mula beratur 9.20mlm.... dapat mknn 10.50mlm.... Lepas dapat mknn kami mcm org kebulur mkn.....


Punya la ramai umat manusia kat RFC ni.... 9.20pm


beratur lagi....


Anak2 dah boring


Hubby dah sampai depan sekali... tp kat belakang tetap ramai org.... 10.50pm

Ada berani ka mau cuba? Pi bukan peak hour ok kot?

5 comments:

mamaDhea said...

salam dr mamaDhea..

hehe.. RFC tu ape yer?

Fid said...

RFC Radix fried chicken

kami tak de RFC sini maka kami wat sendiri RFC guna tepung RFC..

arina said...

waahhhhh interesting nya!! bila depa nak bukak kat klang valley ekk? mesti sambutan hangatt!!

Marisa said...

mamaDhea,

hehehe.. thanx to Fis.. dah tolong jawab

Fid,
Aku nak buat gak cam hang!

Kak Ana,
Mmg hangat.. dr mula buka sampai la ni.... org ramai sentiasa

mamaDhea said...

ooo.. tenkiu fid.. hehe