Monday, February 9, 2009

Wonderpets

Skrg ni Hannah pulak di landa suka tgk ceta Wonderpets. Asal bukak TV je dia nak tgk wonderpets. Sabtu malam aku buka TV kat dalam bilik.... Hannah terjengket2 ambik remote TV bagi kat aku.... nak suh tukar channel yg ada wonderpets. Mana nak ada dah wonderpets sayang ooi.... mana la mama nak cari DVD Wonderpets ni. Agak2 ada jual ke? Dah cari.. tp tak jumpa pun.


Ahad pagi dia bgn je dok tunjuk2 TV suh mama buka. Nasib la ada Postman Pat.. punya excited dia tunjuk2 cat tuh...


Ahad 2.30ptg ada lagi wonderpets ni.. menjerit2 seronok dia tgk ceta tu...... siap tepuk2 tgn....

4 comments:

Mummy HnH@arnie said...

Your Hannah umur berapa?

Hannah saya lom pandai tgk specifik cartoon... Tapi, kalau abg dier tgk Thomas, dier pon excited samer laa tgk TV, tangan tunjuk TV, mulut potpet2 (dlm bahasa yg tak di mengerti)...
hehehe...

Marisa said...

Mummy HnH,
my Hannah dah setahun 5 bulan....
Skrg ni dia dah pandai gaduh ngan abg dia .....

rizza said...

marisa .. apa lagi... layan... layan

Marisa said...

rizza...

hahaha... aku pun layan je la tgk kartun skrg ni