Tuesday, June 30, 2009

Aku berjaya.... thanx ML!

Thanx ML for the tutorial!



Ni gambar masa pregnantkan Hakimi. Cuba teka di mana?
Apakah motif gambar ni? Dulu masa pregnant pun tak nampak gemuk sangat. Sekarang? Tak pregnant pun orang kata pregnant.


p/s : tapi kenapa mcm tak blur sangat pun?



5 comments:

Ms Lola said...

Alah... ko comelll... Kurus ke, gemuk ke... comel jugak.

mamaDhea said...

ha'ah.. comel jek marissa ni kan..

cuba buat mosaic tu byk2 kali, baru tak nampak sgt kot.. ngee..

knv said...

ha'a laa.. tak blur pun? ke akak yang blur sotong?

kahkahkahkah!

sorry, lawak tak keruan :P

eh lupa lak..

anda memang comey! bila kita leh dating sama?

:P

Mrs LVoe said...

comel yea badan

Marisa said...

ms lola,
mula2 comel.. lama2 comot!

mamaDhea,
oo.. kena buat byk2 kali ke? tak pe... nanti saya cuba lagi.

knv,
tak blur ke? ala... gigih tau saya download photoscape tu...
tu gambar 4thn lebih yg lalu.... anak dalam perut tu pun dah umur 4 thn lebih. hehehe

mrs lvoe,
badan mmg comel.... bulat je