Thursday, June 5, 2008

Period..oh..period....

Lepas bersalin.... first time aku dtg period masa Hannah 6 bulan.... which is masa bulan 3 hari tu....lepas tu tak datang2 dah... aku pun dah terlupa fasal period tu. td sebelum ke surau...aku ke tandas... biasa jek. Lepas sembahyang... masuk toilet sekali lagi... kat ofis aku ni sejuk tau... dah minum banyak... kejenya nak ke tandas je la... terperanjat aku tiba2 ada red spot. Nasib la aku jenis pakai panty liner.... Kalut aku pi tanya sapa2 yg bawak lebih... nasib ada. Now I know.... kenapa semalam aku sakit pinggang sgt. and yesterday aku dok blame sakit2 pinggang sbb drive kancil kwn laki aku.....Sbbnya duduk tegak jek dan stereng dia keras... pas tu yg aku pelik kenapa td tiba2 jek susu kurang.. wal hal smlm ok jek.... rupanya2... itu petanda dia.. aku jek yg tak sedar..... lepas ni aku kena more careful... kena spare benda alah tu kat ofis... kalau tak.... redah ler ke aneka lg.. hehehe...

2 comments:

Ms Lola said...

lamanye gap ko nak period balik?! kalau aku, sure horror - takut ter pregnant :P

Marisa said...

kalau ko ok ler... sofea dah besar....