Tuesday, June 24, 2008

Hannah @ 10 month

Lepas baca blog cik_yan terdetik nak bg tau yg hari ni Hannah genap 10 bulan. Kejap je rasanya mcm baru sgt aku lahirkan Hannah. Alhamdulillah.....still exclusive breastfeed. Aku pun sama cam cik_yan.. target sket2.... Skrg ni nak reach setahun dulu.. lepas tu target lg 6 bulan.. then lg 6 bulan....
Susu mmg ada pasang surutnya.. sbb tu la penting sgt ada stok EBM. Mmg la dah makin susut.... tapi insyAllah cukup.

Hannah pun skrg dah pandai main dgn org. Cikgu dia kata bukan main garang lagi Hannah dan suka mengusik org. Suka betul dia tarik baju baby lain yg besar sket dr dia. Kalau buat benda yg dia tak suka... bukan main lagi dia menjerit. Pantang Hannah org pegang hidung dia.... ye la.. mama dia geram tgk hidung berhingus2 tu.... nak lap pun dia bising.

Hannah sekarang dah boleh berdiri lepas tgn. Ada la dlm 5-8 saat. Tapi tak berani nak jalan lagi....

2 comments:

Yan said...

ooh la la.. memasing dah besar ni ha.. hehehe.. congrats on ur 10-months achievement.. all the best!

Helena said...

budak2 10 bulan ni best kalau digomol2..... hehe

you still breastfeed..... wow... congrats!