Friday, August 8, 2008

Geram!

Aku kan terasa sangat2 geram dgn perangai orang mcm ni.... Aku selalu bilik kosong kat atas ni.... tempat tu ada kotak wire2 kabel ICT dgn almari bahan2 mentah pantry ofis aku. Aku gunakan bilik tu untuk pam susu. Lepas pam aku kuar... beri laluan untuk org lain nak pam susu ke.... tea lady nak ambik brg2 dia ke....

Tapi kenapa wujud insan2 tak berhati perut.... pi solat 2 in 1.. zohor dan asar.... antara waktu tu... tido atau sembang2. Habis tu bila masanya aku nak pam susu. Aku rasa macam nak sumpah org tu jadi katak. Katak! Katak! Katak! Mementingkan diri sendiri. Selfish! Aku dah pam dalam bilik tu.... dari bulan 10 thn lepas... Mmg semua org tau aku pam susu dalam bilik tu.

Yang aku benci manusia tu.... kau nak solat 2 in 1 ke apa ke.... ikut suka kau la.... pegi la surau.... eeeiii.. geram.. geram... manusia yg mementingkan sendiri.... Katak! Katak! Katak! 40 kali aku cakap.... jadi katak sungguh padan muka korang. Aku sungguh geram....

Aku yg pam susu dalam surau tu pun bila nak solat aku turun ke surau....

Katak! Katak! Katak! Aku sumpah korang jadi katak!

3 comments:

arina said...

apa kellass jadi katak. sumpah jadi monyet la baru kena sikit haahahahahaha!

Marisa said...

kalau jadi mcm m***** lagi bagus....

Fid said...

kihkihkih
ko perah kat t3t3k dia la kot tuu..tu dia angin..kahkahkah