Monday, August 25, 2008

Happy 1st birthday Hannah Hadirah...

Actually semalam besday Hannah.... 24/8....
Rasa mcm baru sangat mama lahirkan Hannah...
Hannah memang sangat good girl... jarang meragam...

Perkembangan Hannah:

Dah boleh berjalan.... dah tak merangkak dah...
Dah boleh sebut nak.. babah....
Pandai babai
Pandai buat flying kiss
Pandai letak jari telunjuk dia suruh kami senyap bila abang dia tido
Pandai buat no.. no... no.... dgn gaya jari dia...

dan.... yang paling boleh dibanggakan.... Hannah still breastfeed.....

Harapan mama Hannah menjadi anak yang solehah, dengar cakap mama, hormat orang tua, taat perintah Allah.... dan insyaAllah.... cemerlang dalam hidup.... dunia dan akhirat. Amin.

Mama mula2 plan nak buat celebration birthday Hannah kat nursery... tapi mengenangkan Mak Ngah yg kat Sarawak balik bercuti.... so.. ubah rancangan.. celebrate kat rumah Wan je....
Cheese cake for Hannah's birthday.... specially made by Wan
Simple celebration...
Semua pakat tak mau bergambar
Bergambar ngan mak tok, wan, mak teh n pak teh + Afiq.
Gambar Mak Ngah n pak Ngah tak dak sbb sibuk dok lap2 badan Khadijah masa ni....
Hannah & Khadijah... (sorry je ummi and abi Khadijah takdak dalam gambar)...
Pak cik si tukang ambik gambar pun tak dak dalam ni.. sorry!
Hadiah2 tak dan ambik.... mama belikan baju, babah belikan kasut, mak tok belikan bag, mak teh belikan baju juga....

11 comments:

Helena said...

HAPPY BIRTHDAY.....

Teringat balik bila my kids turned one.... sigh.....

Suruh mama beli toyz banyak2.... hehe

Ms Lola said...

HAPPY BIRTHDAY Hannah!!! Semoga menjadi anak yg baik

Yan said...

happy belated besday bebeh!

syoknya dia dah pandai jalan!!!

abg Zeri jugak dok tatih2 lagi ni haa.. kah kah kah..

mrs noba said...

happy birthday hannah...
and congrtas marisa sbb still bfeed...

mamalisa said...

happy birthday sweety hannah :)

Marisa said...

Thank u all.....
Gambar2 esok la yek... tak dan dah hari ni....

Erna said...

HAPPY BIRTHDAY HANNAH!!!
Selamat panjang umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan diberkati Allah selalu... ;)

Kunam said...

Happy Birthday to Hannah!
Semoga sihat selalu :)
** my niece just born 2 days ago on same date!

arina said...

happy besday!!!!!!!!!!!!!

sedap nama hannah. rasa nak makan je hihihihihi!

rizza said...

Happy Birthday Hannah!!

semoga jadi anak yg berjaya di dunia n akhirat...

Marisa said...

Thanx all...
lawak la kak ana nih... hehe