Friday, April 17, 2009

Hakimi & puzzle



Hakimi suka sangat buat puzzle.... tapi tu la... kalau datang mood tak baik dia... habis disepah2nya menatang puzzle tu...

Next month besday Hakimi.... ingat nak bg educational toys la kat dia.

p/s : Hakimi ni makin montel la.... senyum sampai tak nampak mata. Punya cekang pipinya....

7 comments:

~ As ~ said...

mcm anak cina pun ada....cina ke?

mamadanish said...

Danish pun ada exactly puzzle mcm tu..leh gang ngan hakimi (danish nak paggil apa ni..abg hakimi ke hakimisaja) la ni..danish pun suka puzzle sgt2!

Marisa said...

As,
kalau hakimi jalan dgn hubby mmg org cakap cina ngan depa.....

mamadanish,
kat school kawan2 sebaya dan lebih tua panggil dia Abg Mi..Hakimi mmg suka puzzle. tapi kalau datang angin kus2 dia.. habis berselerak

mesya said...

salam..tumpang iklan ye.italian scarf and tie rack here.do visit.thanks:)

http://mesya24.blogspot.com

Sayang.Ibu said...

Kawan-kawan...
silalah ke blog baruku

http://mypreciousever.blogspot.com/

blog lamaku dilanda masalah..huhuhuu...
Thanks...

"Intan a.k.a Sayang Ibu"

shawLycious said...

hi come and have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com/

xoxo,
nurul

arina said...

ya allah dah besar rupanya hakimi! serius anak cina! :P