Tuesday, April 28, 2009

Motor





Bila Ms Lola bercerita fasal anaknya nak scooter...teringat pula yang Hakimi ada satu motor mainan nih.. tapi kami tak confident nak bagi dia main di luar rumah. Sekadar main dalam rumah.... atau pun dia duduk-duduk atas tu sambil tengok Tv dan tekan2 lagu je.... Selama ni kami simpan je.... tapi bila dah ada adik.. nampaknya masing-masing berebut nak naik.... kalau mood baik.. si abang akan menolak adiknya.... tapi kalau mood tak baik.. dua-dua pun nak naik...

p/s: Aku tak kuasa nak beli benda2 gini.... tapi neneknya la yang belikan masa pegi padang besar....konon untuk hadiah besday Hakimi yang ke 2 dulu

7 comments:

mimielola said...

Yg itu battery operated ke?

Mrs LVoe said...

trigt msm kici2 slalu naik gn boy ;-)

Marisa said...

mimielola,
dia mcm kena charge mcm handphone tu.. hehehe.... kire battery operated la...

mrs lvoe,
saya dulu tak penah ada pun benda2 gini

Rose's Treat said...

Salam,

Givenchy Compact cream foundation tu sahaja yang ada. Each have different shades.

Thank you

SuE KasSiM said...

kat sini berlambak mon moto cam gitu..kat msia sikit kan..macam2 pesen..ader utk girl n boy..tapi more utk girls..kalu ader rezeki aku dpt anak lelaki..aku beli je bawak balik msia..
ke ptt aku beli je?? hehehehe...

Marisa said...

rose,
TQ

sue,
beli je sue... kang ralat...
ko beli satu dah la.. share2....
tapi cam anak aku.. berebut2

SuE KasSiM said...

eh aku silap tulis..motor tu byk utk boys..haha tula kan..tgkla camner..kalu beli..kena pikir lak camna nk bawak balik..nk masuk kotak ssh pulak..hahha tgkla camna..