Friday, April 3, 2009

t.i.r.e.d

Aduhai... sudah la terkejar2 kena buat 2 kerja.....belum masuk campur kerja berbangkit lagi... cuti hari ni pun terpaksa cancell sbb kerja belum siap..

So... cuti di tunda ke isnin & selasa....

Bos aku ni dia dah sign aku punya borang cuti.... pas tu pi letak plak nama aku untuk training Isnin & Selasa depan.... baguih punya bos la...

Malam ni kena bergerak ke KL.... rumah tak habis kemas lagi....soooooo....t.i.r.e.d


3 comments:

mamaDhea said...

saya dpt bayangkan penatnyer part nak kemas rumah tu.. hahaha

Marisa said...

mamaDhea,
mmg letih.......rasa sengal2 1 badan

Meera said...

kesian,
selalunya, saya akan kemas sikit sikit, means that takdelah terpaksa habiskan hari sabtu untuk mengemas rumah..., tak penat dan secara tak langsung rumah pun setiasa kemas... hehehe