Friday, May 1, 2009

5th Anniversary

1st May ni our 5th anniversary....wah2.... dah 5 tahun. kejap je rasa.

Kami plan mula2 nak pi cameron.... tapi sebab last minutes hitel fully book. Tengok la camana ... pi makan-makan je ke....

Aku plan nak hadiahkan something untuk Mr. Hubby. Tapi tak dak idea... tambahan duduk di kawasan jauh dr shopping complex.. payahnya nak beli barang.... kalau pi dengan dia... bocor la rahsia. Puas cari online.... banyak barang pompuan je.... Tu la... last minute lagi...

Nanti la aku dapatkan ilham camana nak celebrate 5th anniversary ni. Yang pastinya sambutan ni dengan anak-beranak.....

8 comments:

mimielola said...

Happy anniversary!

Mrs LVoe said...

happy anniversary dear

rizza said...

happy annivesary!!

sama ngan fid la kan..

SuE KasSiM said...

happy 5th anniversary mon..haha sambut ngan anak2 lagi meriah..hehe

zieha said...

happy anniversary ! semoga berkekealn hingga ke akhir hayat.Salam perkenalan dari kuantan:) kita tukar link ye?

Mrs Noba said...

happy anniversary beb!
moga kekal hingga ke akhir hayat.

Marisa said...

dear all,
TQ....
sebenarnya saya ni post schedule yg saya buat....1st trial

::Umi Sufira:: said...

Happy anniversary walaupon terlambat wish!hee...