Friday, May 29, 2009

Award dari Pizza Rizza




1. Copy badge "Blogger Friendship Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
-Done

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

-Rizza. Saya kenal Rizza dah lama... rasanya dari hujung tahun 2005 ataupun awal tahun 2006 melalui forum SI. Dulu2 saya selalu buka fotopages dia.... lepas dah tau Za ada blog.... buka blog la pulak.... Saya sangat suka bukak blog Rizza sebab padat dengan ilmu. Memang sungguh rspek la dengan Za nih... Aku ni rasa Za sesuai jadi cikgu. Anak dia Hassan sungguh memberi inspirasi pada aku nak ajar anak2 aku.... yang best Za pro breastfeeding.... tu la titik permulaan macamana kami kenal. Rizza juga rajin buat kek dan pizza

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

-Saya sayang nak guna barang yang baru beli. Simpan dulu 2,3 minggu... kadang sebulan baru guna

-Saya suka pakai lotion.. tangan rasa sangat kering. bak kata ML saya minum lotion.

-Saya tengah ingin pakai tudung munawwarah yang dibelikan oleh seseorang

-Saya teringin nak kurus balik

-Saya suka pakai perfume. Sehingga mau tido pun saya pakai perfume....

-Saya suka makan coklat...

-Saya suka makan tempe

-Saya tengah tunggu masa nak pi pam susu

-Saya sangat PRO breastfeeding..... tapi saya tak cerita kalau orang tak tanya

-Saya seorang yang tidak pandai melawa

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

The Blogger Award Friendship goes to:

1. Lolalempicka (walaupun ko dah dapat dr org lain)

2. Fid (tima kasih untuk segala ilmu yg dikongsi)

3. Erna (yang sangat anggun pakai tudung pesen baru)

4. Sue Kassim (kawan semasa U yang aku kantoi blog)

5. Cik Yan (yang sering membantu aku yang buta IT)

6. Ealyie (yang sungguh baik hati)

4 comments:

rizza said...

tq sudi amik ....hehhe

p/s: aku tak leh jadik cikgu.. kang ade mak budak gaduh ngan aku kang... (sebab buat macam anak sendiri... mau kena marah dan very2 tegas..)hahhaha

Marisa said...

rizza,
ko boleh jadi ala2 cikgu zaman dulu yg mmg tegas. dengan kata lain... cikgu disiplin

rizza said...

marisa.. hahha cikgu disiplin.. hehhehe

Ms Lola said...

Mekasih nyah.. HAruskah aku tepek balik?