Wednesday, May 20, 2009

Cinta Untuk Ain



At last semalam berakhirlah drama yang aku ikuti setiap hari Selasa. Cinta untuk Ain. hehehe... ceta simple je... tapi aku suka.... lagu latar dia pun best.... tanpa...
Ish... aku rasa mcm aku ska la kat Que Haidar tu.... Watak romantik boleh, kelakar boleh, jahat pun boleh.

p/s: Aku suka la baju2 yang Nabila pakai dalam ceta tu... so muslimah.... nampak cantik la pulak si Nabila ni....


8 comments:

::Umi Sufira:: said...

Saya tak ikuti crita tuh tapi ntah macammana malam tadi tertengok siri ending dia..tapi mak saya peminat aka penonton setia drama tuh...tapi not bad la kan keromantisan Que dlm tu;)

mamaDhea said...

saya pon mengikuti cerita itu.. jln cerita mmg simple kan.. tp seronot... ;)

skrg ni tgh best layan embun mutiara plak.. seronot tgk keletah embun & mutiara.. tp dah nak abis gak.. oh yer, datin wanabe pon mcm best jek.. hihi..

Anis said...

yupss!ending die comel sgt!huhuhu.klu ade sequel cinta utk ain 2 pun best.sbb suke Q ngn nabila berlakon.cool n slamber :)

Marisa said...

umi,
tu la.. romantis U... I loike....

mamaDhea,
tu la.... i over tau semalam depan TV. Embun Mutiara tgk sat je. Selalu weekend byl program tak dan tgk

Anis,
Tu la.... eeiiii... tergedik2 la I suka diroang berlakon....

knv said...

ish apsal akak tak leh la ngan nabila tu.

macam spoil je ngan Que comel tu hahahahaha!

adakah mataku potoi?

Marisa said...

knv,
agaknya kak non terpengaruh dgn perangai dia kat luar nun kot.
tp Que mmg comel. ihiks

Mrs Noba said...

pandai ke nabila tu berlakon?

Marisa said...

mrs noba,
ntah la... ok kot.