Saturday, March 14, 2009

The Blogger Sisters

The Blogger SistersThe rules:


*Place the award logo on your blog.

*Nominate 10 other blogs which show "Attitude and/or Gratitude"

*Link to the nominees on your blog post.

*Comment on their blog that you have nominated them.
*Share the love and link to the person who nominated you.



Receive 1st time ever award dr Fid And Rizza






Maka.. aku pun sedia menganugerahkan award ni kepada:

1. Fid (Of course kenal melalui SI.. aku pembaca setia FP dia dulu dan blog mysweetstory (sehingga sekarang juga)

2. Rizza (sama cam Fid.... kenal melalui SI... dulu aku selalu baca FP dia... masa tu tak tau lg yg dia dah ada blog)

3. Erna (kenal melalui SI.... rasanya setiap entry dlm FP dia aku baca).... semenjak 2006 lagi!

4. Mimielola (kenal melalui SI..... tp kami jarang chat... aku selalu gak bukak FP dia.. tp lama tak update.. rupanya2 dia tgh advance dlm bidang blogging

5. Cik Yan (juga kenal melalui SI.... rasa bermula thn 2006 aku dok baca blog mu.... )

6. Kak Ana (kenal melalui SI juga... entry pertama aku baca fasal isu berat badan.... hehehe.. pas tu ada 1 entry yg mak dia pencen tuh... lepas tu terus melekat)

7. Madam Za (juga kenal melalui SI.... tp I low profile je time tu... tak dak FP tak dak blog... so dok baca FP n blog org je)

8. Raihan (mak Alesha)....(juga kenal melalui SI.... aku terhutang budi dgn ko belikan aku jeruk strawberry ketoka mengidam masa pregnant dulu.....jasamu dikenang)

9. Mamafiza (juga kenal melalui SI. kagum sungguh dgn fiza....tak terikut rasanya dgn cara dia)

10. Kuireena (Kenal melalui SI...tp kite tak close sangat sbb masa zaman tu aku dah jarang reply kat forum... jadi silent reader je)

11. Mrs Noba (kenal sbb ternampak link melalui blog Ms Lola)

12. Mommy 2H (kagum dgn aktiviti nor ajar anak-anak)

sekian.. muahhhhs!

5 comments:

Yan said...

gracias! gracias!

btw, camne nama "Marisa" bley wujud? hehehe.. its part of your name kah?

Mrs Noba said...

mekacih :)

pinkytoe said...

uwaaa...ko ingat lagi kisah stoberi? kui kui kui...

Marisa said...

yan,
wah.. kena masuk bab sejarah nama nih. nama tu tak dak pun dlm nama aku.... cuma sblm aku lahir.. mak aku penah ada niat nak letak nama tu.....

mrs noba,
sama2

pinkytoe,
mana mungkin aku lupakan jasa ko itu.... aku mkn jeruk stoberi tu penuh nikmat....tak bg kat org pun. hehehe. kedekut

farah225 said...

yerrr...jeruk stoberi itu memang sedappp.aku pon tak share ngan orang lain.heheeheheheh