Friday, March 20, 2009

Cari pasal

Kat ofis aku ada receptionist baru masuk... dalam sebulan lebih.... muda lagi.. Umur dalam 21. Rupa ok la.... body solid (pakai korset.... mendada sket la).. ramah orangnya...
Yang aku tak berkenan.... dia ni dah ada boyfren.... kononnya nak bertunang dalam tahun ni jugak... tapi dok buat perangai bagi nombor telefon kat ramai lelaki (setakat yang aku tau lebih dari 3 orang la).... siap pi dating pegang-pegang tangan. Apa kejadahnya? Siap bagi nombor telefon kat laki orang.... siap sms2 lagi.... hishh.... tak gemar sungguh aku.

Ada la malam rabu hari tu boyfren dia call aku....nak tanya fasal awek dia ni kuar ngan lelaki lain. Aku pun tak tau.... baru jap tadi ni aku pi risik dengan budak satu dept. dengan dia....

Ok la.... belum kawin.. suka hati kau la.... tapi yang aku tak suka.... bila dia bersms dengan laki orang ni.... assistant manager.... budak zaman sekarang semua materialistik.... nyampah i.... sendiri cari pasal... nanti-nanti bila ada masalah.... menangis la apa la... masa buat tak reti nak fikir....

Mentang-mentang la aku dok kata dia lawa.... lawa aku lagi..cuma aku gemuk je .
Nak test power kot? Test2 juga... kang buatnya bini orang tu datang serang.... tanggung la sendiri.

5 comments:

Fid said...

aku admire ayat yang kena potong ngan garisan tu!!

Marisa said...

fid,
kahkahkah.....itu ayat perasan-tak berapa-nak-betul-sangat

Pink Mama said...

Kat office I pun ada spesies ni. Nak nangkap jerung2 besar jer kalau takat non exec ke bawah tu idak dipandangnya

Yan said...

nampak $$$$ je budak zaman skarang.. hinsh

// dan2 verification aku selish.. sket lagi nak bunyi selisih!!

Marisa said...

pink mama,
memang. nak senang aje.
nyampah i

yan,
betul tuh! tak fikir panjang.. sok kena kat diri sendiri baru tau