Friday, March 27, 2009

SPA Z

Weh.... lega weh....
Tadi time lunch hour aku pi urut badan kat surau... uihhhh... lega.. rasa lurus sket urat-urat badan aku yang bersimpul ni....

Actually tea lady baru ofis aku ni... rupanya tukang urut... mak dia bidan dulu... memang dia selalu urut orang lepas bersalin...

Rasa relax je badan aku ha....sedap je rasa..... aku ni siap bawak kain batik dangan baby oil.... ye la... kang kalau pakai minyak kelapa kang.. berbau la 1 badan aku..

Tadi kat surau tak dak orang.... pukul 2.15 start la orang masuk nak solat... semua nampak aku.... wah....
Ada yang siap nak booking next week.... tapi memang best mak cik ni urut. Nama dia Zainun.... (tu la konon Spa Z).

Habis tapak kaki aku dia buat reflexology...

9 comments:

mamaDhea said...

bestnyer dpt berurut.. saya pon ada plan nak gi berurut wiken nih.. badan dah sakit2 sini sana..

Yan said...

pergh.. sempat lagi tu.. kekeke.. confirm ngantuk lepas ni.. badan dah sedap..

ummumishkah said...

salam ziarah.. :)

Pink Mama said...

wahh...sedapnya :)

Marisa said...

mamaDhea,
mmg lega sangat.... rasa ringan badan

Yan,
hehe.... tak dan mengantuk.... kol 5.30 kan dah nak balik. hehehe

ummu,
tima kasih

pink mama,
memang sedap....

madamoiselleczar said...

hihihihi....spa Z? tergelak den dengar..makcik tu bley bukak biz sampingan lepaih ni beb...hang patut dpt special price la..ngeheheheh

Mrs LVoe said...

best yea dpt berurut. smlm exercise abis badan lenguh2 huuhuh

sha dh link urs :-*

Helena said...

ala jelesnya.... helena dah lama tak pamper diri ni......

Marisa said...

madam,
mmg best... tp td baru tdp berita sedih.. nanti aku buat entry lain

mrs lvoe,
mmg best.. org lama..... pakai mengurut

kek helena,
mmg sesekali kena belai2 diri sendiri....