Tuesday, March 10, 2009

Cuti....

4 hari cuti.... 4 hari la aku bangun lewat..... tambah2 tgh bendera merah..... mmg syok.... cuti kali ni tak ke mana pun... cuma 2 hari je pi umah mak kat Penang. Mula2 ingat nak balik KL.... tp MIL pi JB....so kami berehat2 saja di rumah... sambil mengemas2 rumah.....Time cuti ni la nak ngemas stor2 (actually hubby yg buat).... bilik bawah yg kecik tu dah dijadikan study room...
Kalau ikutkan cam rugi je cuti tak pi bercuti mana2... tp tak pe la.... dapat full rest.

Orang2 ofis aku tgh dok plan nak pi Medan. Aku pun tak sure nak join ke tak... kalau join.. best juga dapat pi jalan2.... tgk la dulu camana. Nak berjalan pun rasa susah hati sbbnya tgh2 gawat ni. Company aku bukannya bg bonus byk macam company lama .... Nanti2 la aku pikirkan....

Aduhai.. hari ni byk menda nak settlekan... cuti lama la katakan......

2 comments:

Helena said...

Cuti ni pun Helena tak pergi mana2.... saja nak charge battery.... hehe

Marisa said...

betul tu... charge battery.. hehehe