Friday, March 27, 2009

Workload

Mulai saat ini.. aku memang akan jadi sangat bz sebabnya budak sebelah aku ni dah mula cuti bersalin.... maka segala tugas-tugas dia aku la yang kena buat.... huhuuuu... nampak gayanya kena OT la ni.... aduhai....

Dulu masa aku cuti bersalin semua kerja-kerja aku dia yang buat.... ini giliran aku pulak.


4 comments:

Jade said...

hehe.. sian u.. i punya seksa dh lepas [sbb opismate ni dh abis cuti bersalin]..

SuE KasSiM said...

mon...kau dh ader blog takk bitau pun aku...takpe22 sib baik aku dh tau...aku pn agak kau sibuk..ss lama x jengah blog aku..

Marisa said...

jade,
tak pe.... ini giliran dia....

sue,
i malu..ni merapu je

SuE KasSiM said...

mon, wei mana ader merapu..best per baca blog kau!!!aku suka je..hihi..tp xpe aku x link laa blog kau kt page aku...kau nk suro org jumpa sendiri kan..hehe