Monday, March 23, 2009

Just finished



Akhirnya selesai juga aku baca buku ni.... 3 minggu la jugak... hmmm... lamanya..
mana tak lama.... baru je baca 3-4 helai... hannah nak nenen.... sat lagi poo poo lak... itu ini itu ini.... mmg tak leh nak baca direct

Nampaknya aku hanya mampu target untuk baca 1 buku je 1 bulan... better than never. lepas ni nak baca buku apa lak ye? Hmm.... ingat nak habiskan baca shopaholic series dulu la...

p/s: Thanx Erna for your suggestion... aku ni baca buku2 yg org dah review jek. Ngee...

4 comments:

mamaDhea said...

ramai juga yg bg +ve review pasal series ni kan..

Marisa said...

mamaDhea,
citer dia mmg best cuma ending dia kesian kat husband dia... ye la.. American....

Mrs LVoe said...

remember nie bagi sha so so compare shopaholic series.

Marisa said...

sha,
lepas ni mmg nak baca shopaholic laks