Friday, March 20, 2009

My blog

Tag by Erna

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Marisa Sakura. Actually Marisa tu nama yang sepatutnya my parents nak eltak sebelum saya lahir.... tapi mendapat bantahan daripada nenek2ku.. Sakura tu saje je.. sebab suka citer para-para sakura.

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
link yang sama seperti tertera di atas.. tak de apa2 motif..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
memang tak method. tujuan asal bukak blog sbb senang nak tinggalkan komen kat blog orang sbb dulu abnayk blog yg saya jejak nak address URL


4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Tak penah pun.... Setakat ni masih under control. That's why saya tak pernah bg address URL saya pada member2 ofis... mana tau ada nak lepas geram ke apa.... bebas sket.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
Buk Erna (seperti kata cik yan) mmg saya dah ikuti perkembangan dia drpd zaman FP lagi... rasanya tak miss 1 entry pun.... masa tu Erna adalah SAHM... mcm2 ceta dia ngan anak2 dia.. dia pi sana sini follow husband dia...

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.

1)Raihan (mak alesya)
2)Rizza
3)Ealyie
4)Kuireena
5)Zety Zin

Sila2... jangan malu....



3 comments:

rizza said...

thanks marisa.. hehhe aku dah pernah buat dah tag ni hehheh

Marisa said...

rizza,
ye ke? patut mcm dah penah baca. tp cam lupa2 lak

Zety Zin said...

hehehe... saya pon dah wat gaks. thanks anyway